Köp- och leveransvillkor

Eftersom vi har många av produkterna från webbutiken även i vår fysiska butikkan det hända att lagersaldo inte stämmer i webbutiken. 

PRISER
Samtliga priser i anges i svenska kronor inklusive moms.
Gällande pris är det som anges när du gör din beställning.

Leveransvillkor*

Normal leveranstid är cirka 2-5 vardagar för lagervaror.
Under högsäsong kan det ta längre tid.

Vi skickar beställningar med DHL Service Point. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till utlämningsstället eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 400 kr för DHL´s och vår hantering av varorna, om man ångrat sig är det billigare att hämta ut och returnera.

Fraktkostnaden för en beställning debiteras med 79 kr upp till ett kg sedan 89 kr - detta sker automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan. Vid ordervärde överstigande 1200 kr bjuder vi på fraktkostnaden, detta gäller inte Vintage Möbler, vid retur kommer returfrakten att debiters med returfrakt på 99 kr plus frakten 79 kr alt 89 kr. Om du beställt för över 1200 kr och fått detta fraktfritt tillkommer frakten på 85 kr.

 

Ångerrätt/Reklamation*

Du har full rätt att byta till annan produkt, färg eller ångra ditt köp inom 14 dagar.
Kontakta oss alltid först via e-mail info@rolfssonsdiversehandel.se innan du returnerar ditt paket för information om hur du går till väga. Vi skickar sedan en retursedel, kostnaden för frakten och returfrakten drar vi från återbetalningen.
Ångrar du ett köp och vill returnera en vara får du själv stå för frakten och returfrakten.
Varan ska vara oanvänd och returneras i originalförpackning med eventuella
originalhandlingar och packad på ett sätt så att varan inte kan bli skadad.

Efter att vi har mottagit och kontrollerat varan sätter vi in varuvärdet på ditt konto.
Varor som återsändes till oss mot postförskott eller efterkrav utlöses inte.
Du står själv risken av försändelsen då du återsänder en vara.

Vi kontrollerar alla varor innan vi skickar ut dem, men skulle varan vara skadad eller på något annat sätt defekt, om du fått fel produkt eller fel antal så ber vi dig kontakta oss omedelbart via e-mail order@rolfssonsdiversehandel.se
så att vi kan rätta till felet. Vi ersätter dig naturligtvis för alla utlägg för att returnera varan till oss.

Vi ersätter den felaktiga varan utan några kostnader för dig snarast möjligt. Varor som återsändes till oss mot postförskott eller efterkrav utlöses ej.
Kontakta oss alltid om du önskar returnera en vara.
Vid eventuella tvister följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Betalningsalternativ

- Klarna Checkout

Klarna Checkout är en snabb, smidig och enkel betalningslösning som gör det lätt för dig att på nätet. Genom att besvara några frågor identifierar du dig enkelt och de kan välja den betalmetod som passar dig bäst. En finess med Klarna Checkout är att vi skiljer på köp och betalning.

Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Klarna faktura, 30 dagars betaltid eller Klarna konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert.

Läs mer: Allmänna villkor
Läs mer: Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation 

- SWISH
Du kan betala med Swish. Swisha summman som står på ordern till vårt Swsih nr 123 421 383 1.


Minimiorder

Vi har ingen minimiorder.

 

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

När du handlar hos oss AB Rolfssons Diversehandel medger du att vi lagrar dina personuppgifter som du lämnar till oss i samband med beställning.
Då godkänner du att vi sparar dessa för att vi ska kunna ge dig som kund bästa möjliga service.
Alla uppgifter hanteras krypterat med högsta säkerhetsnivå, med hjälp av SSL.

Om du vill ändra eller ta bort dina uppgifter kan du logga in på din profil eller maila oss på info@rolfssonsdiversehandel.se så fixar vi det.

Vi lämnar aldrig ut kunders personuppgifter eller skickar nyhetsmail om inte du själv aktivt valt att du vill ha det.Om du handlar med kontokort så är det endast Klarna som ser dessa uppgifter, vi tar aldrig del av dessa och kan därför inte registrera eller lagra dessa.
Skulle du ha registrerat att du vill ha nyhetsbrev och skulle ångar dig så finns det en länk längst ner i nyhetsbrevet där du kan avregistrera dig.

 

SMS-utskick

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

 

Tvist

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information